Povezave na podlagi povezave 5 za iskanje možnosti za beleženje

Če so odnosi tvoje edino sredstvo, potem ste pripravljeni iti.

Ne šalim se – resnično lahko najdete priložnosti za rast vašega spletnega prometa in ugleda z edinim dejstvom, da poznate in govorite z drugimi.

Niso vsi bloggers rojeni tržniki, vendar so vsi bloggers rojeni poslušalci in komentatorji – dve temelje pisanje za občinstvo.

Poslušate, kaj imajo vaši bralci in drugi blogerji povedati. Prav tako se odpravite na branje in komentiranje objav drugih blogerjev. To počnete skoraj vsak dan, seveda.

In to je vse, kar potrebuje za vzpostavitev odnosov, ki lahko odpirajo vrata za tone priložnosti.

Kakšne možnosti za blogiranje?

Vsaka priložnost za rast vašega spletnega prometa, prihodkov in ustvarjanja buzz okoli vaše blagovne znamke:

  • Plačan blogging
  • Blogging gostov
  • Skupna delovna mesta (strokovno znanje s soavtorstvom)
  • Promocijska delovna mesta (izpostavljenost in blagovna znamka)
  • Pomeni in naročniki

Ali celo ghostblogging za stranko, če želite.

V tem prispevku uporabljajo tehnike 5, ki temeljijo na izkušnjah, da najdejo nove možnosti za blogiranje z uporabo vašega najboljšega sredstva kot blogerja: razmerja.

1. Komentarji na drugih blogih

Vsakič, ko komentirate druge bloge, dobiš svoje ime – ne samo za lastnika spletnega dnevnika, ampak tudi za druge komentatorje.

Morda še nikoli prej niso slišali o tebi, toda v trenutku, ko nekaj napišete, ljudje začnejo povezovati vaše ime in spletno stran z določeno linijo misli.

Razmislite o zadnjem času, ko je vaš komentar sprožil neke vrste razpravo – ljudje, ki so odgovorili na vaš komentar ali celo samo prebrali, so vas v svojem umu oblikovali za prvo mnenje. Ko boste naslednjič komentirali, vas bodo zapomnili in dodali elemente na podobo, ki ste jo že ustvarili.

Zdaj razmišljajte o tem v večjem obsegu: več komentarjev in več vaših komentarjev dodaja vrednost blog postu, več možnosti za pridobitev vidnosti in priložnosti za blogiranje, pa tudi oboževalcev.

Primer: Nazaj v 2014-u, sem pustil komentar na objavo objave Relevantno.com s strani Karana Sharma, urednika Linkbirdja, enega mojih najljubših blogov o trženju in SEO. Všeč mi je bil komentar in mi je ponudil položaj pisatelja gostov za blog Linkbird. V tistem času sem se ukvarjal s številnimi zdravstvenimi težavami, zato se sodelovanje nikoli ni začelo, ampak razmišljam o priložnosti. Koliko vrat se lahko odprete sami, ko vaš komentar doda vrednost?

2. Blog Posts, ki ste jih prispevali

Blogging gostov pogosto vodi do več priložnosti za blog gosta, bodisi na istem mestu ali na večjih spletnih mestih.

Kakovost vaše vsebine je pomembna, ampak tudi način komuniciranja s komentarji (glej način #1) in kako se odzivate in sodelujete s spremljevalci družbenih medijev.

Primer: V mojem gostu za Make A Living Writing, ki je bil objavljen marca 2015, sem omenil eno od mojih niš, ki je sprožil zanimanje bralca o tem, kaj počnem. Moj blog o tej niši je delo v teku, vendar vem, da se bom lahko dotaknil tega komentatorja, ko bo blog v živo. To je stavba občinstva.

Poleg interakcije z komentatorji, poskrbite za negovanje odnosa, ki ste ga zgradili z lastniki spletnih mest. Za zgornji primer, to je bil moj drugi gost posta na Make A Living Writing, ker sem že vedel Carol Tice, gost je bil v njej blogged v 2012, in sem bil član njene forumske skupnosti.

Kako sem dobil drugo priložnost za objavo gostov? Preprosto sem odgovoril na novice Carol Tice, poslana vsem naročnikom. Všeč mi je odgovor in me povabila, da jo postanem v gostujoči post.

Tako lahko dobimo močne odnose.

3. Objave na lastnih blogih

Vaše objave v spletnem dnevniku imajo tudi veliko moči, da bi pritegnile priložnosti, ne glede na to, ali je vaš blog priljubljen ali ne.

Vse, kar je potrebno, je, da vaše objave prijazno do vaših objav. Vsako objavo naj bo najboljše, kot da bi morala biti tvoja največja mojstrovina. Upoštevajte druge objave v svoji niši, poglejte, kaj želijo drugi bloggers in njihovi komentatorji brati; če iščete oglaševalce, preverite, kaj večina oglaševalskih oglasov zahteva.

Nato prilagodite svoje objave okoli teh potreb.

Obiskovalci, ki vidijo, da so njihove potrebe izpolnjeni, se ne smejo pretvoriti le v zveste bralce, temveč tudi v več možnosti za blogiranje. Lahko vas vabijo v gostujoč položaj za svoj blog, kupite oglaševanje ali se obrnete v svoje navdušene ambasadorje blagovne znamke.

Za oglaševanje ne pozabite dopolniti svojih prizadevanj z medijski komplet.

Primer: Ko sem prijavo za zaposlitev v spletnem dnevniku poslal Probloggerjevem Job Boardu, sem uporabil samo vzorce iz svojega osebnega spletnega dnevnika in to je rezultiralo v enoletnem sponzorstvu z blagovno znamko Avianne & Co.

4. Social Media Outreach

Poiščite socialne medije za priložnosti za objavo gostov (uporabniki na dnevnem redu, zlasti na Cvrkutati), za uporabnike, ki postavljajo vprašanja o nišnih vprašanjih, s katerimi lahko pomagate ali za blogerje, ki iščejo partnerstva.

Kot primer, tukaj je tisto, kar se mi je vrnilo iskanje po gostujočem sporočilu za nas:

Primer: Nazaj v 2014-u, iskal sem priložnost pisati preglede in sponzorirane objave prek iskanja v Twitterju, kot v zgornjem primeru. Ugotovil sem, da je družba Cellallure za pametne telefone iskala preglede, zato sem se odzvala na svojo tweet in skoraj takoj prejela e-poštno sporočilo, ki se glasi: “Hej, Luana, tudi jaz bi rad bil objavljen na tvojih spletnih dnevnikih, saj sem prepričan lepo spremljamo in resnično želimo čim večje izpostavljenosti. «Za iskanje te zanimive priložnosti je iskalo samo iskanje Cvrkutati!

Ne ustavite se na najbolj priljubljenih družabnih omrežjih – moj avgust 2015 post tukaj na pregledih WHSR Dodatna socialna omrežja 8, ki blogerjem pomagajo razviti platformo in uspevati. Ta omrežja so najboljša stvar glede odnosov.

5. Forumske teme

Tu lahko najdete priložnosti za izgradnjo prometa v spletnem dnevniku in za zaslužek za svoj blog prek forumov.

Poiščite bloge v gostujočem delovnem mestu ali jih vključite v kolaborativna delovna mesta, brskate po oglasnih deskah za oglaševalce, ki iščejo sponzorstva za blog, najdejo bloge za povezovanje, po možnosti v isti niši ali območju zanimanja.

Če ste v Content Marketing, Vhodni marketing ali SEO nišo, DigitalPoint.com je dober kraj za začetek.

Več povezanih idej?

Skupnosti skupnosti, kot so Kingged in MyBlogU

Te skupnosti vam omogočajo združevanje svojih objav, skupno rabo ali razpravo z njimi ali napišite novo objavo neposredno na platformi.

Na primer, poglejte, kaj je naš Jerry Low naredil pri Kinggu s svojim delovnim naslovom “Kako zaslužiti denar Blogging kot Super Man (kar sem se naučil v 10 letih)”In njegov spremljanje objave.

Ko tudi vi pomagate drugim s svojim promocijskim prizadevanjem, ste nagrajeni s priložnostmi za povezovanje v mrežo, ki se lahko spremenijo v dolgotrajne odnose.

MyBlogU ima tudi funkcijo za pisanje sodelovalnih objav z drugimi blogerji – z dodatno koristjo, ki jo lahko soavtorji postanejo vaši najtežji oboževalci (kot ste morda postali njihove ventilator).

Od odnosov z drugimi blogerji pride več blogging in prometne priložnosti, ki presegajo koristi, ki jih lahko dobite s platformami sami.

Primer: Ko sem prebral spletno mesto na spletnem mestu Kingga, sem ugotovil, da je avtor delil čudovito spletno mesto za bloggerje, zato sem se z njim zasebno povezal in vprašal, ali bi bil pripravljen deliti uspešno informativno sporočilo in nekaj nasvetov z mano ena od mojih WHSR parcel. On se je namerno strinjal in zdaj imam material za moj post, medtem ko je avtor zaslužil izpostavljenost.

E-poštno oglaševanje blagovnih znamk in blogerjev

Odprite ta e-poštni odjemalec in začnite pisati informativna sporočila.

Ti lahko poiščite “črevesje” da to storite, ko se spomnite, da je preusmeritev prevedena v preproste človeške odnose – lahko se pogovorite s prijateljem ali tujcem na ulici, tako da se lahko pogovorite z drugim blogerjem ali osebo, ki je pod imenom podjetja.

Prav tako ni objavo, o kateri berete vse o odnosih? Ne bodo vedno ljudje prišli k tebi, včasih jih moraš iti. To je veliko manj strašljivo, kot se sliši in odpira tone priložnosti za vas kot bloggerja in kot osebe.

Alltop.com je dober kraj za začetek iskanja blogerjev in blagovnih znamk, s katerimi lahko dosežete.

Vprašajte kolegov blogerje, da vam pošljejo napotitve

Ali lahko drugi bloggers v vašem omrežju pomagajo? Večino časa je odgovor pritrdilen.

Lahko jih prosite, naj vas poiščejo drugim blogerjem, anketi, da bi ugotovili, ali so možnosti za objavo gostov na voljo, vprašajte, ali poznajo oglaševalce, ki jih lahko stopite v stik z uporabniki ali jih objavite v blogih, da bi povečali svoj promet.

Z drugimi besedami, če sami ne morete najti novih stikov – vprašajte! Bili bodo več kot pripravljeni pomagati, če že imate trdno razmerje, ali pa lahko ponudite nekaj v zameno za uslugo, kot je brezplačen prevod ali nasvet glede razumnega problema, s katerim se trenutno soočajo.

Primer: Ko sem moral napisati moj veliki SMM vodnik za WHSR, Sem vprašal Jerryja Lowa za imena ljudi, s katerimi sem lahko intervjuiral. Sem končal z velikim seznamom imen in večina jih je pristala, da pustite ponudbe za svoj članek!

Preskusite povezavo in druga strokovna omrežja

Strokovne mreže so najboljša izbira za iskanje niše in poslovnih blogerjev in blagovnih znamk, s katerimi lahko dosežete.

Zlasti LinkedIn vas reši s svojimi skupinami – se lahko pridružite do skupin 50 v vaši niši ali industriji in začnite povezovati z drugimi člani.

Težko je najti zanimivo ljudi, s katerimi bi vzpostavili odnose in začeli sodelovati ki so plodno za obe. Moj nasvet je, da ne gledam samo na najbolj aktivne in priljubljene člane, temveč pozorno spremljam vsakogar, ki se strinja z idejo, mnenjem ali dosežkom, pa tudi z novimi člani, ki so navadno bolj nagnjeni k vstopanju dotaknite se kot zaposleni višji člani, ki vsak dan dobijo ton sporočil v svojem nabiralniku.

Če ne želite uporabljati skupin, uporabite funkcijo iskanja, če želite poiskati zanimive ljudi po spretnostih ali interesih ali pa vprašati o neposredni mreži stikov.

Uporabite iskalnike

Zaženite iskanje iskalnika:

  • “(Niši) gost post”
  • “(Nišo) pišite za nas”
  • “(Niša) stopite v stik z mano”

Bodite previdni pri uporabi prvega ali drugega – navzočnost objave gostov na spletnem dnevniku ne pomeni, da lastnik sprejme neželene prispevke ali tarče. Dober primer je Problogger.net: redno berete govorov, vendar jih Govor Darrenja Rowsea objavlja smernice določa:

V programu 2014 ProBlogger pristopi k vsebini, ki jo objavljamo. Ta novi pristop pomeni, da ne moremo sprejeti nobenih neželenih prispevkov v tem trenutku.

Poleg tega, da preverite, ali lastnik spletnega dnevnika sprejema objave gostov, preverite tudi, če pozdravljajo predložitve novih bralcev in blogerjev, če nimajo povezave najprej.

Ali … najprej zgradi odnos. Lahko gostujoči blog pozneje!

Toda, ko boste imeli razmerje z drugim blogerjem, če še naprej objavljate veliko vsebino, je verjetno, da vas bodo povabili – najboljši korak je tisti, ki ga nikoli ne morate poslati.

Predvsem pa obstaja ena fraza, ki mi je v preteklih letih zelo dobro služila – “Kaj lahko storimo, da bi drug drugemu pomagali?”

Kako ustvarite priložnosti za rast vašega spletnega dnevnika? Kakšno vlogo imajo odnosi v igri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *